Våra tjänster

Vår långa erfarenhet och kunskap inom skrotning av bilar och andra fordon gör att vi erbjuder branschens bästa service när det är dags att skrota bilen. Vi erbjuder även hämtning av skrotningsfärdiga fordon oavsett skick inom Stockholm.

Bilskrotning

När en bil är färdig för skrotning tar vi hand om det åt dig. Vi sköter demontering och tar hand om allt miljöfarligt avfall på bästa sätt. Du behöver enligt lag ha del 2 av registreringsbeviset och legitimation för att kunna skrota din bil. Finns inte detta till hands beställer man det enkelt hos Transportstyrelsen via deras hemsida eller telefon.


Lämna in bilen hos oss

När det är dags att skrota bilen gör det enkelt på någon av våra anläggningar så sköter vi resten. Vi demonterar bilen och skrotar den enligt gällande EU-direktiv på ett säkert och miljövänligt sätt. Vi garanterar att skrotningen sköts på ett korrekt sätt.

Hämtning av skrotbilar

När bilen ska skrotas behöver den fraktas till oss för demontering och skrotning , men eftersom det ligger i sakens natur att man varken får enligt lag eller kan köra den. Vi erbjuder en mycket smidig process där vi helt enkelt hämtar den hos dig och sköter resten. Generell kostnad för hämtning är 500 kronor inom Stockholm.

Kontakta oss när du behöver hjälp med transporten av din skrotbil.

Övriga fordon

Vi hjälper självfallet även till med skrotning av andra sorters fordon. Det kan vara lastbilar, släpvagnar och husvagnar. Det gäller även icke registrerade fordon eller direktimporterade bilar.

Vi kan hjälpa till med transporten till oss om så önskas. Det är en lite annan process än för personbilar så kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss när det är dags att skrota bilen